DINERKAART
Vanaf 17:00 tot en met 22:00
Voorgerechten
Tip van de chef
STEAK TARTAAR
Een culinair meesterwerk dat alle zintuigen prikkelt en een onvergetelijke smaaksensatie biedt.
Steak tartaar - 14,25
Rode ui | kappertjes | augurk | eidooier | bieslook
Zalm - 14,50
Rouleau | nori | wassabi crème | zoetzure komkommer
Carpaccio van ossenhaas - 13,95
Truffelmayonaise | rucola | pittenmix | zongedroogde tomaatjes | keuze uit: oude Rotterdamse kaas, manchego of oude geitenkaas
Tabouleh - 13,50
Verse munt | gepofte aubergine | chips van shiitake | vegan feta
Gamba's bourgogne - 14,50
Paprika | knoflook | ui | tuinkruiden
Coquille - 17,75
Grove dressing van tomaat en knoflook | schuim van kreeft
Gebakken eendenlever - 24,75
Brioche | konfijt van appel en peer | port jus
Tom kha kai - 9,00
Kip | shiitake | noedels | limoen
Pomodori tomatensoep van gepofte tomaat - 9,00
Crème frâiche | gehaktballetjes | lente-ui
Waterkerssoep - 10,50
Licht gebonden | paling | groene appel | bleekselderij
Maaltijdsalades
Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.
Ceasar salade - klein 16,50 - groot 22,50
Kipfilet | ansjovis | croutons | Parmezaanse kaas | rode ui | gepocheerd ei | Romaine sla
Salade geitenkaas - klein 16,50 - groot 22,50
Mango | quinoa | avocado | groene asperge | gemengde sla
Japanse salade - klein 17,50 - groot 24,50
Sashimi van ossenhaas | noedels | edamame | shiitake | teriyaki | gemengde sla
3 gangen verrassingsmenu
46,50
Hoofdgerechten
Al onze hoofdgerechten en maaltijdsalades worden geserveerd met grootmoeders appelmoes, salade en frietjes.
Tip van de chEF
TOMAHAWK
Heerlijk mals en op een verrassende manier geserveerd!
The big Willem - Enkel (200 GR) - 19,50 Dubbel (400 GR) - 23,50
Beefburger | brioche | cheddar | augurk | bacon | tomaat
Vegetarische kimchiburger - 19,50
Chinese kool | brioche | cheddar | augurk | tomaat
Scharrel kippetje - 24,95
Gegrilde groenten | zoete aardappel
Steak tartaar XXL - 19,50
Rode ui | kappertjes | augurk | eidooier | bieslook
Schnitzel Almelo - 22,50
Champignons | ui | spek
Eendenborst - 23,75
Jus van hoisin | Oosters gemarineerd
Tomahawk (900 gr) - 75,00
Gegrilde groenten | 3 warme sauzen | Bereidingstijd 35 min
Vanaf 2 personen
Biefstuk (200 gr) - 25,75
Pepersaus | warme seizoensgroenten
Tournedos (150 GR) - 28,50
Extra: gebakken eendenlever +9,50
Zalmfilet - 24,50
Spinazie | gegrilde citroen | saus van dille
GAMBA XXL - 37,50
3 grote gamba’s | knoflook | Oosterse groenten
Zeetong in roomboter gebakken - 49,50
Boterjus | citroen
Taco - 20,50
Chili con carne van jackfruit | crème fraîche | salade van komkommer en avocado
Grote ravioli - 20,50
Frisse saus van paprika en limoen | buffelmozzarella
Extra'S
Grote gamba per stuk 9,50
Gebakken eendenlever 8,50
Gebakken aardappelen met spek en ui 5,00
Groente v/d dag 5,00
Desserts
Tip van de chef
PANNA COTTA VAN VANILLE
Lekker zomers en fris!
Dame blanche 18+ - 13,50
Vanille-ijs | pure chocolade | Grand Marnier
Dame blanche klassiek - 10,50
Vanille roomijs | pure chocolade | warme chocolade saus
Chocolademousse - 11,50
Tony Chocolonely | brownie | gezouten karamel
Omelette sibérienne - 11,00
Vanille-ijs | eiwit | cake | frambozen
Panna cotta van vanille - 9,95
Vanille | room | variatie van rood fruit
Kaasplankje - 14,50
Diverse binnen- en buitenlandse kazen | Kletzenbrot | vijgencompote
Sorbet - 9,95
Vanille roomijs | vers fruit | slagroom | aardbeiensaus
Scroppino van limoncello - 7,50
Verse munt
IJsbol met slagroom - 2,50
keuze uit:
Vanille
Aardbei
Stracciatella